8:1 a vége!

Az ESMTK második csapata ellen lépett pályára a Szigethalom SC, a győzelmet azonban nem szabad túlértékelni. Ellenfelünk is egy újjászervezett alakulat, szintén a legalacsonyabb osztályban vitézkedik majd az előttünk álló szezonban.

A megszokott összeállításban kezdtük a mérkőzést: Szucsik-Nagy P., Kovács Zs., Takács, Bál-Novák, Farkas, Kovács B.-Komlósi, Toldi, Csontos.

A első félidőben Komlósi kétszer, Bál egyszer talált a kapuban. Félidőben Nagy Tamás állt Szucsik helyére, aki ismét büntetőt védett, emlékezetessé téve ezzel születése napját. Farkast Szentftlében, Toldit Becsei, illetve Csontost Zólyomi váltotta.

A második játékrészben Komlósi további három gólt lőtt, mellette Zolyómi talált kétszer az ellenfél hálójába, beállítva ezzel a 8:1-es végeredményt.

Kovács Béla elégedett volt a látottakkal, a csapat azt játszotta, amit kér tőlük, a játékosok kezdik megérteni elképzeléseit.

Szombaton Nagytétény ellen tartjuk a bajnoki főpróbát , a következő hétvégén már bajnoki mérkőzés következik.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .