A szív diadala!

A Szigethalom SC csapata fontos győzelmet aratott ma a listavezető Sóskút otthonában; a mérkőzés végeredménye 0:3. Ezzel a győzelemmel csapatunk beérte pontszámban ellenfelét, jelenleg második a tabellán.

A mérkőzés nehéznek ígérkezett, hiszen a Sóskút nagyon sok gólt rúgott eddig a bajnokságban, ezzel szemben csak kettőt kapott.  A Szigethalom SC-nek nélkülöznie kellett ezen a mérkőzésen két meghatározó játékosát; Palásthy Norbit, illetve Nagy Petit.
Szucsik – Bál, Kovács Zsolt, Takács, Molnár – Szenftlében, Kovács Béla – Novák – Pádár, Komlósi, Csontos.  Gólszerző: Kovács Béla, Farkas Balázs, Sófalvi (öngól) ;csere: Pádár-Farkas 68′, Csontos Róbert-Nagy I. 85′, Novák-Toldi 89′  Kiállítva: Takács 68′

Jól kezdtük a mérkőzést; Kovács Béla távoli bombájával már a 7. percben vezetéshez juttatta csapatát.  Az első játékrészben az agilisen futballozó Szigethalom SC uralta a játékot, de a megnyugvást jelentő második találat nem akart megszületni. A 68. percben egy felesleges szabálytalankodással Takács kiállíttatta magát, mely büntetőt eredményezett. A ragyogó formában védő Szucsik azonban hárította a 11-est. Ez a jelenet volt a mérkőzés kulcspontja. Egy pici átszervezést követően azonban csapatunk továbbra is helytállt, különösen nem volt érzékelhető az emberhátrány, nem adtuk fel a támadás lehetőségét. Mindez olyan jól sikerült , hogy a hajrában sikerült még két gólt szereznünk; először Farkas Balázs, Bazsi volt eredményes. Majd Kovács Béla szabadrúgásából ismét gól született. A kavarodásban Szenftlében Karcsi tűnt gólszerzőnek, de a mérkőzés jegyzőkönyvében öngól szerepel.

Kovács Béla ismét gratulálhatott csapatának: „Nagyon örülök a győzelemnek, a listavezető otthonában sikerült nyernünk. Mindenkivel meg vagyok elégedve, de mégis szeretném kiemelni Szucsik kapusteljesítményét, illetve Bál Jani játékát, aki hetek óta remek formában játszik. Örülök Bazsi góljának, kellett az önbizalmának. A következő héten Taksonyban fogadjuk a Szigetcsép SC-t. Az egyesület vezetése szeretné meghívni erre a mérkőzésre településünk polgármesterét, Fáki Lászlót. Örülnénk, ha megtisztelne bennünket jelenlétével. Szeretnék sok sikert kívánni a Sóskút csapatának.”

tcs

 

 

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .