Biztató játék Százhalombatta ellen!

Ma este a megye I. osztályban szereplő Százhalombatta ellen lépett pályára csapatunk, az első félidő végén nyújtott játékunk biztató a jövőre nézve, a mérkőzés végül 2-1-es hazai győzelemmel ért véget.

A mai mérkőzésen voltak hiányzók, Becsei, Kovács Zsolt nélkül az alábbi csapat kezdett: Szucsik-, Nagy Péter, Retek, Takács, Bál-Novák, Farkas, Szenftlében-Komlósi, Toldi, Csontos. Az első félidő közepén megszerezte a a hazai csapat a vezetést, melyre a szünet előtt Komlósi válaszolt.

A második játékrészben középpályán, illetve elől változtatott Kovács Béla vezetőedző; Farkast Manases, míg Novákot Kovács Béla váltotta. Szenftlében lépett vissza Farkas helyett szűrő középpályásnak. Elől Nagy István, Zólyomi, illetve az új szerzemény Kemecsei lépett pályára.

A második félidő felénél Szucsikot a kapuban Bodorkos váltotta, Bál helyére Tekulics érkezett. A félidő derekán megszerezte a győztes gólt a Batta, de keseregni nem kell, hiszen az ellenfelünk két osztállyal feljebb játszik.

Kovács Béla értékelésében dicsérte a játékosait; elmondása szerint nagyszerű edzésmunkát végeztek a héten, ragyogó a hozzáállásuk edzésen, mérkőzésen egyaránt. Az eredményből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni; nem lehet tudni, hogy az ellenfelünk a felkészülés melyik szakaszában tart jelenleg. Itt is szeretné megköszönni, egykori csapattársának, a 22-es mezben játszó, honvéd nevelésű Móra Krisztiánnak a mai találkozót.
Hajrá Szigethalom SC! 💙 💛 ⚽️

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .