Bozsikon az U9-es korosztályunk!

Vasárnap Csepelen rendezték az U9-es korosztály Bozsik Fesztiválját, ahol először képviseltettük magunkat. Tehát az U13, U11 korosztály után az U9-ben is van csapatunk, ami már önmagában siker egy „újragombolt” egyesület életében.

A Farkas Balázs által irányított alakulat győzelemmel startolt, Pereg csapatát múltuk felül 2:1-re. Egyelőre nagy falatnak tűnt az SZTK, vereséget szenvedtünk tőlük. Szigetújfaluval szemben egy 1:1-es döntetlenre futotta erőnkből. Az SZTK másik csapatától 6:2-es vereséget szenvedtünk.

A csapat edzője, Farkas Balázs elégedett volt a játékosaival. „Az első három mérkőzésen jól játszottunk, az utolsó meccsen szétszórtak voltak a gyerekek, nem tudtak megfelelően koncentrálni a mérkőzésre. Játékban még fejlődni kell, ezen fogunk dolgozni a jövőben. Lukács Noel érdemelte ki a legjobb teljesítményt nyújtó szigethalmi játékos elismerést. Gerencsér Gábor, „Gabben” jegyezte a legtöbb találatot; de a kislány Gáspár Linda is ügyesen játszott.”

Folyamatosan bővül a korosztályunk létszáma, szeretnék minél több képzett labdarúgót nevelni. Sokat segítene ezen egy szigethalmi létesítmény, melynek köszönhetően több szülő számára lenne elérhető egyesületünk. Bízunk magunkban, bízunk a nálunk biztosított magas szintű szakmai munkában. Előbb-utóbb ennek meg lesz az eredménye!
Hajrá Szigethalom SC!

tcs

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .