Egy jó hangulatú rendezvényen vagyunk túl!

Szombaton a barátságos mérkőzés után ismét együtt lehetett a csapat, a program ezúttal nem a fociról szólt, hanem a közösségépítésről; ugyanis egyesületünk benevezett a lecsófőző versenyre.

Szakácsszerepben ezúttal is Mojzer Gyuri és Debreceni Lajos tündökölt, de megmutathatta szakértelmét a szakács szakmával rendelkező Farkas Balázs játékosunk is, aki a séfek kezei alá dolgozott. A játékosaink is jelen voltak szép számban, továbbá szurkolóink is jól lakhattak az elkészült lecsóval. Közöttünk volt Szurgent Lajos bácsi, az egykori Honvéd edző feleségével, illetve partnercégeink képviselői is. A megjelent vendégek belekóstolhattak az elkészült ételkülönlegességek mellett a csapatot körülvevő légkörbe is.

Fáki László polgármesternek köszönjük, hogy részt vehettünk az általuk szervezett eseményen, illetve örülünk a vele folytatott jó hangulatú beszélgetésnek egyaránt.         Hajrá Szigethalom SC! 💙 💛 ⚽️ ❤️

 

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .