Győztünk Érd II. ellen!

A Szigethalom SC lejátszotta negyedik felkészülési mérkőzését, ezúttal Érden a megyei III. osztályú Érd VSE második csapata ellen. Várhatóan egy csoportban szerepel majd a bajnokságban a két alakulat, így ideális erőfelmérőnek bizonyult a mérkőzés.

Csapatunk az alábbi összeállításban futott ki a pályára: Szucsik – Nagy P., Kovácz Zs., Takács, Bál – Szenftlében, Farkas, Novák – Zólyomi, Toldi, Nagy I.
A 20 percben Takács büntetőből előnyhöz juttatta a mieinket.

A második félidőben változtatott Kovács Béla; a továbbiakban Szucsik – Retek, Kovács Zs, Takács, Bál – Kovács B., Szenftlében, Becsei – Komlósi, Toldi, Csontos összeállításban folytatódott a mérkőzés.

Csontos az 55 percben Kovács Béla mesteri passzából szerzett gólt. Aztán Ismét cseréltünk; Toldit Bartos, Szenftlébent Manases, illetve Szucsikot Bodorkos váltotta. A mérkőzés vége felé szétesett a hazai csapat, először Retek, majd a végén újabb Csontos gól következett beállítva ezzel 4-0-ás végeredményt. Kovács Béla vezetőedző a második félidőben, már a pályán kiválóan irányította a fiúkat, remek labdákkal szolgálta ki társait. A mérkőzés lefújását követően az alábbiak szerint értékelte a látottakat: „kezd kijönni a lábakból a fáradság, melyet az eddig elvégzett kemény munka eredményezett. A csapat ma már dinamikusabban játszott, láttam biztató jeleket, lesz ez még jobb is. A hétvégén a fiúk pihenőt kapnak, hétfőtől folytatjuk a felkészülést. Csütörtökön Százhalombatta ellen lépünk pályára. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket, illetve köszönjük ezt a fantasztikus hangulatot, melyet a helyszínre varázsoltak”

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .