Jön a nyár? Az első „fecske” már megmutatta magát

Az első “fecske”

Mint azt korábban hírül adtuk, a Szigethalom SC együttműködési megállapodást kötött a Budapest Honvéddal, Vatai Attilának köszönhetően, aki a Magyar Futball Akadémia (MFA) régióvezetője. Ennek értelmében szakmai támogatást biztosítanak az utánpótlásnevelés képzéséhez, valamint folyamatosan figyelemmel kísérik munkánkat és az arra érdemes reménységeket szeretnék időben felfedezni.

Mai napon a Honvéd utánpótlás edzésén vett részt Kincse Dávid U11-es játékosunk, mert az eddig mutatott teljesítménye alapján érdemesnek tartották erre. Takács Dávid, a Honvéd utánpótlás edzőjének köszönjük, hogy lehetőséget biztosított a mai napra!

Az ajánlólevél természetesen jó volt, hiszen a korábbi Honvéd nevelésű játékos, Kovács Béla, aki Nemzeti Válogatott szintig vitte olyan tapasztalatot tud átadni a játékosainknak, amire kevesen képesek és kevés helyen van lehetőség. Ám ha a hozzállás megfelelő és párosul a tehetséggel, akkor határ a csillagos ég, ahogy szokták

Az első benyomás pozitív volt, melynek köszönhetően meghívták a jövő heti edzőmérkőzésre, ahol az Ikarus csapata ellen játszik a Honvéd utánpótlása. Ezen a meccsen megmutathatja magát, de leginkább tudását, ahol a Honvéd csapatát fogja erősíteni!

Alig néhány hónappal az együttműködési megállapodás aláírását követően, mi ezt rendkívűl jó eredménynek tartjuk és bízunk benne, hogy Dávid hozza azt a formáját, amit egyébként tud!

Sok sikert kívánunk neki!


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .