Megszerezte első bajnoki győzelmét a Szigethalom SC!

Vasárnap délelőtt Szigetszentmártonban lépet pályára csapatunk; az esős, szélsőséges időjárás ellenére sok szurkoló elkísérte a halmi alakulatot. Nagyon kellett már a győzelem fiúknak, ezúttal a védelem sem betlizett annyit, és a gólok is jöttek. A végeredmény 1:3 a Szigethalom SC javára.

Az alábbi összeállításban kezdett csapatunk: Nagy Tamás – Zólyomi, Kovács Zsolt, Takács, Nagy Péter – Szenftlében, Kovács Béla – Novák – Pádár, Palásthy, Komlósi. A 84 percben Toldi állt be Pádár helyére.

A felkészülés során játszottunk már Mártonnal, akkor 3:2 lett vége. A két mérkőzés a győzelem mellett annyiban hasonlított egymásra, hogy ezúttal is Komlósi két gólig jutott. A mai találkozón Komló mellett Takács volt büntetőből eredményes.

Kovács Béla elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után: Jó tempóban kezdtük a meccset, sikerült megint előre lépni játékban. A szurkolóknak ma is sokat köszönhetünk! A következő héten Érd ellen szeretnénk folytatni a győzelmi szériát. Sok sikert kívánok a Szigetszentmártonnak!

Hajrá Szigethalom SC! 💛 ⚽️

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .