Nem jön az eredmény!

 

Sokáig úgy tűnt, hogy Szucsik nem tudja vállalni a játékot, végül ő kezdett a kapuban. Előtte Bál, Kovács Zs., Takács, Molnár alkotta a védelmet. Szűrő középpályásként Farkas Balázs kezdett. Kovács Béla mellett Novák igyekezett szervezni a játékot. Elől Komlósi, Toldi, Zólyomi hármas alkotta a támadó szekciót.

Viszonylag korán cserélt csapatunk, Zólyomi helyett Nagy Péter lépett pályára.

A DMTK szerezte meg a vezetést, melyre Komlósi még válaszolt. 2:1-el fordultak a csapatok, a második félidőben a Haraszti növelni tudta előnyét, bebiztosítva győzelmét.

A második játékrészben szóhoz jutott még Nagy Tamás, aki Szucsikot váltotta, Pádár Róbert, Szenftlében, valamint Nagy István.

Kovács Béla az alábbiak szerint értékelte a mérkőzést: „A gólokat helyezkedési hibákból kaptuk, végig fölényben játszottunk, mi birtokoltuk többet a labdát. Megvoltak a helyzeteink, ezeket kellene berúgni. A játékosaim jobb teljesítményt nyújtottak az előző mérkőzéshez képest. Gratulálok a DMTK-nak a győzelemhez. A következő hétvégén Szigetszentmárton ellen szeretnénk javítani, kötelező a három pont megszerzése! Köszönöm a szurkolóknak, hogy a kudarcok ellenére mellettünk vannak.”

Hajrá Szigethalom SC! 💛 ⚽️

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .