Tárnoki vereség!

Felkészülési mérkőzésen ma a Tárnok KSK-val találkoztunk, a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjétől 2:0-ás félidei eredmény után 2:1-re maradtunk alul.

A mai mérkőzésen Kovács Béla vezetőedző több olyan játékost próbált ki, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, vagy egyáltalán nem jutottak játéklehetőséghez.

A mai napon a Szucsik – Zólyomi, Kovács Zs., Takács, Gábor D. – Szalai M., Farkas, Manases – Prémusz, Toldi, Nagy I. kezdett. A második félidőben a Nagy Tamás – Bál, Kovács Zs, Takács, Menyhárt – Kovács B., Farkas, Novák – Csontos, Pádár, Becsei folytatta a játékot.

A csapat a második félidőben nyújtott jobb teljesítményt, a mérkőzés ezen szakaszában 80 százalékban birtokoltuk a labdát, azonban Kovács Béla fejesgóljával csak a szépítésre futotta. A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy Nagy Tamás büntetőt védett. Kovács Béla vezetőedző nem volt megelégedve a látottakkal.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .