U13 Futsal 7vége

Három csapattal veszünk részt a Futsal bajnokság ezen csoportjában. Egyes számú csapatunk az első osztályban, a 2-es és a 3-as csapatunk pedig a másodosztályban játszottak a mai napon.
Az első számú csapat Budaörsön játszott két mérkőzést az Aramis SE II. Futsal csapattal, ez döntetlen lett, majd a Dunaharszti Mtk II csapatától kikaptunk. A legjobb teljesítményt Wimmer Boti nyújtotta.
A 2-es és a 3-as csapatunk Bugyin bizonyítottak. Két-két mérkőzést játszottak a csapatok. Mindkét meccs az Astra HFC és a Csepel FC csapatai ellen zajlott és mindettőt meg is nyerték a mieink! Ezzel a két győzelemmel a 2-es számú csapatunk vezeti a tabellát! Érdemes egy pillantást vetni a góllövő listára is! U11 korosztályban Császát Márkó 5 góllal (összesen 13) vezeti a listát! U13 másodosztályban pedig Nyíri Ádi a második jelenleg, de a 3-4-5-ik és a 7-ik helyen is a Szigethalom SC játékosai találhatóak! Köszönjük a szülőknek a támogatást és a szokásosan lelkes szurkolást! Folytatás jövő7en Tököl és Halásztelek csapatai ellen!