Vereség a bajnoki rajt előtt!

Az utolsó felkészülési mérkőzést játszottuk a Nagytétényi SE ellen, a következő vasárnap a Dunavarsány TE II. vár a fiainkra. Főpróbának mégsem nevezhető a mai találkozó, hiszen várhatóan nem ebben az összeállításban fog pályára lépni csapatunk Dunavarsány ellen.

Az alábbi összetételben léptünk ma pályára: Szucsik – Nagy P., Retek, Bál, Menyhárt – Szenftlében, Farkas, Novák – Zólyomi, Komlósi, Csontos.

Az első félidőben két gólos előnyre tett szert a fővárosi csapat. A szünetben Szucsik helyére Nagy Tamás, Zólyomi helyére Toldi, illetve Csontos helyére Nagy István érkezett. Később Szenftlébent Szalai Márk váltotta. A mérkőzés végén ismét gólt szereztek a házigazdák, az eredmény már nem változott, 3:0 a mérkőzés végeredménye.

Kovács Béla távollétében pályaedzője, Verbőssy László értékelte a látottakat: „Játékunkra nem lehet panasz, egy felforgatott csapattal álltunk ma fel. Megvoltak a lehetőségeink, helyzeteink kimaradtak, a gólokat egyéni hibákból kaptunk.”

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .